040 674 6410 / 040 560 7480     infoomawatti.fi

  040 674 6410 / 040 560 7480
 infoomawatti.fi

 

OmaWatti suunnittelee ja asentaa pohjoisiin olosuhteisiin sopivat vesi-ilmalämpöpumppujärjestelmät

OmaWatti suunnittelee ja asentaa pohjoisiin olosuhteisiin sopivat vesi-ilmalämpöpumppu-
järjestelmät

Meille tärkeintä on löytää juuri sinun taloosi sopiva lämmitysjärjestelmä. Olit sitten uudisrakentaja tai haluat muuttaa talosi lämmitysjärjestelmää. Meille Omawattilaisille on aina ollut tärkeää se, että pumppumme toimivat pohjoisen ankarissa olosuhteissa ja komponentit ovat laadukkaita
OmaWatin vesi-ilmalämpöpumppujärjestelmällä on mahdollista säästää lämmityskuluissa jopa tuhansia euroja. Pyydä meiltä ilmainen hyötyarvio.

Ilma-vesilämpöpumppu sopii kaikenlaisiin taloihin

Ilma-vesilämpöpumput ovat nyt todella kysyttyjä. Niillä pystyt korvaamaan minkä tahansa lämmitysjärjestelmän ja säästämään tuhansia euroja lämmityskuluissa. Ilma-vesilämpöpumppu maksaa itsensä takaisin n. 4-7 vuodessa, se tuo sinulle 50 % – 70 % säästöt lämmityskustannuksissa.

Kun päivität lämmitysjärjestelmän teet samalla hyvää sekä ympäristölle että lompakollesi

Vesi-ilmalämpöpumppu pienentää hiilijalanjälkeäsi yhtä paljon kuin 30 000 km vuosittain ajava autoilija lopettaisi autoilun kokonaan.
Lisäksi se nostaa talosi arvoa yleensä samassa suhteessa, mitä pumpun hankintahinta on ollut. Ilma-vesilämpöpumppu on parhaita sijoituksia, joita omakotitaloasuja voi tehdä.

Miten ilma-vesilämpöpumppu toimii?

Ilma-vesilämpöpumput siirtävät energiaa ulkoilmasta talon vesikiertoiseen lattia ja/tai patterilämmitykseen sekä käyttöveteen. Ilma-vesilämpöpumput ovat energiatehokkaita ratkaisuja niin uudis- kuin saneerauskohteissakin. Ilma-vesilämpöpumppujen ehdoton kilpailuetu on niiden investointikustannus, joka jää huomattavasti maalämpöpumppua pienemmäksi. Ilma-vesilämpöpumppulaitteistoa hankittaessa ei nimittäin tarvita kallista lämpökaivoporausta.

Yhteystiedot

Toivionkatu 5, 33900 Tampere

040 674 6410
040 560 7480
info@omawatti.fi

Tietosuojaseloste

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja saat ilmaisen aurinkosähkökartoituksen.