040 674 6410 / 040 560 7480     infoomawatti.fi

  040 674 6410 / 040 560 7480
 infoomawatti.fi

 

Yritys

Omawatti on suomalainen kotitalouksien aurinkosähköjärjestelmiin erikoistunut perheyritys. Toimintamme sijoittuu pääosin Pirkanmaan , Etelä-Suomen , Päijät-Hämeen ja satakunnan alueelle. Haluamme työllistää paikallisia tekijöitä.

Päätoimialamme sijoittuu aurinkosähköjärjestelmien suunnitteluun sekä asennuksiin. Tämän ansiosta laadukkaiden ja toimivien aurinkosähköjärjestelmien suunnittelu ja toteutus omakotitaloihin , maatiloille , mökkeihin ja yrityksille onnistuu meiltä luontevasti. Tavoittelemme aina toimimaan asiakkaiden tarpeiden mukaan ja löytämään kullekkin asiakkaalle toimivimman ratkaisun. Pyrimme aina laadukkaaseen työnjälkeen, jotta lopputuloksesta tulee kaikkien osapuolien kannalta toimiva. Olemme tyytyväisiä vasta kun asiakaskin on tyytyväinen.

Olemme puhdasta luontoa arvostava kansa ja se on meille suuri rikkaus. Luontoystävällinen tapa tuottaa energiaa aurinkosähkön avulla on mahdollisuus meille kaikille ja haluamme haastaa sinut mukaan. OmaWatti haluaa olla mukana viemässä Suomea eteenpäin aurinkoenergian hyödyntämisessä!

Mitä arvostamme?

Omawatille on tärkeää toimia vastuullisesti. Yrityksemme tekee työnsä aina parhaalla mahdollisella tavalla ja luotettavasti. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun ja tuotteen.

Lisäksi haluamme kannustaa asiakkaitamme vihreisiin arvoihin, sillä se on myös meille tärkeä asia.

Yhteystiedot

Toivionkatu 5, 33900 Tampere

040 674 6410
040 560 7480
info@omawatti.fi

Tietosuojaseloste

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja saat ilmaisen aurinkosähkökartoituksen.