Aurinkopaneelien asennusprosessi: Mitä odottaa

Aurinkopaneelien asennusprosessi: Mitä odottaa

Omawatti on johtava uusiutuvan energian yritys, joka tarjoaa kestäviä ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja kotitalouksille ja yrityksille Suomessa. Erikoistumisemme aurinkopaneelijärjestelmien asennukseen ja huoltoon tekee meistä luotettavan ja ammattitaitoisen alan toimijan. Haluamme luoda paremman maailman paneeli kerrallaan, ja siksi panostamme laadukkaaseen työnjälkeen sekä asiakastyytyväisyyteen.

Tarjoamme laadukkaita aurinkopaneeleja ja ilmavesilämpöpumppuja taloihin ja yrityksiin. OmaWatin aurinkopaneelit ja lämpöpumput ovat varustettu uusimmalla teknologialla, jotta voit hyötyä maksimaalisesti uusiutuvasta energiasta. Asentajamme ovat ammattitaitoisia ja kokeneita, ja he tekevät työnsä hyvällä fiiliksellä. Meille on tärkeää tarjota iloista palvelua alusta loppuun asti – tarjouspyynnöstä asennukseen ja mahdollisiin korjauksiin. Jos jotain menee pieleen, korjaamme sen ripeästi ja ilman ylimääräistä stressiä.

Aurinkopaneelien asennusprosessin vaiheet

Aurinkopaneelien asennusprosessi koostuu useasta vaiheesta, jotka on tärkeää ymmärtää ennen asennuksen aloittamista. Alla on esitelty vaiheet, joita voit odottaa aurinkopaneelien asennusprosessissa yhdessä meidän kanssamme.

Suunnittelu ja tarjous

Ennen asennuksen alkua tulemme tekemään kattavan suunnitelman aurinkopaneelijärjestelmän asentamiseksi kotiisi tai yritykseesi. Suunnitteluprosessi sisältää kartoituksen, jossa tarkastelemme kattosi kuntoa ja arvioimme sopivan järjestelmän koon. Tämän jälkeen saat tarjouksen, joka sisältää kaikki tarvittavat tiedot, kuten asennuksen kustannukset, odotetun tuoton ja takuut. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen pääsemme siirtymään seuraavaan vaiheeseen.

Asennus ja kytkentä sähköverkkoon

Asennuksen päivä on vihdoin koittanut! Asiantuntevat asentajamme saapuvat paikalle sovittuna ajankohtana ja aloittavat aurinkopaneelijärjestelmän asentamisen. Asentajat huolehtivat siitä, että aurinkopaneelit asennetaan oikein ja niiden suorituskyky on maksimoitu. Samalla he varmistavat, että kytkentä sähköverkkoon tapahtuu turvallisesti ja vaatimusten mukaisesti. Kun asennus on valmis, tarkistamme vielä huolellisesti koko järjestelmän toimivuuden ennen kuin otamme sen käyttöön.

Toiminta ja huolto

Kun aurinkopaneelijärjestelmä on kytketty päälle, se alkaa tuottaa sähköä uusiutuvasta energiasta. Voit seurata järjestelmän toimintaa käyttämällä OmaWatin tarjoamaa seurantajärjestelmää, josta näet reaaliaikaisen tuotannon ja säästöt. Huolehdimme myös järjestelmän huollosta ja tarvittaessa teemme korjauksia, jotta aurinkopaneelijärjestelmäsi pysyy mahdollisimman tehokkaana pitkään.

Kaiken kaikkiaan aurinkopaneelien asennusprosessi on sujuva ja vaivaton Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen palvelun. Ota meihin yhteyttä jo tänään ja pyydä tarjous aurinkopaneelijärjestelmästäsi!

KYSY EDULLINEN TARJOUS

Kiinnostaako aurinkopaneelit tai ilma-vesilämpöpumppu avaimet käteen kotiisi? Täytä allaoleva lomake niin saat meiltä huipputarjouksen todelliseen ALE-hintaan – Eikä tässä vielä kaikki: Halutessasi voit maksaa erissä 60kk ajan ILMAN KORKOA

"*" näyttää pakolliset kentät

Mistä haluat tarjouksen?*
Hidden
Hidden
PP dot KK dot VVVV
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.