040 674 6410 / 040 560 7480     infoomawatti.fi

  040 674 6410 / 040 560 7480
 infoomawatti.fi

 

Palvelut

Aurinkosähkö

Sijoittamalla nykyaikaiseen ja laadukkaaseen aurinkosähköjärjestelmään on siitä hyötyä pitkäksi ajaksi. Aurinkopaneeleidemme tehotakuu on jopa 25 vuotta ja senkin jälkeen maksimikapasiteetilla tuottavuus on vähintään 80%.

Ylläpito on helppoa. Kaikki järjestelmän komponentit ovat valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista ilman kuluvia osia jotka vaatisivat huoltoa tai niiden vaihtoa.

Sähköntuotanto perustuu auringon säteilyn muuttamiseen käyttöenergiaksi. Tämä tarkoittaa, että aurinkosähköjärjestelmä tuottaa sähköä aina, kun ulkona on valoisaa – myös pilvisellä säällä.

Aurinkoenergian avulla sähkön tuottaminen perustuu auringon säteilyn muuntamista käytettäväksi energiaksi. Yksinkertaisesti tämä tarkoittaa sitä, että aurinkopaneelit tuottavat sähköä kun ulkona on valoisaa, mutta aurinkopaneelit tuottavat sähköä myös pilvisellä säällä.

OmaWatilta tilattuna saat aina laadukkaan ja toimivan aurinkosähköjärjestelmän.

Teemme yhteistyötä ainoastaan alan huippuvalmistajien kanssa, näin takaamma laadukkaan lopputuloksen.

Suunnittelu ja mitoitus

Toteutamme ja suunnittelemme aurinkoenergiaratkaisut juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Suunnittelijamme ovat alansa huippuja, jotka ovat mukana suunnittelusta asennukseen asti.

Aurinkoenergiajärjestelmän voi asentaa niin omakotitaloon, mökille kuin ulkorakennuksiinkin. Järjestelmä mitoitetaan ja suunnitellaan aina yksilöllisesti kohteen ja kulutuksen mukaan. Käyttämämme tekniikka on laadultaan erittäin varmatoimista, koska se ei sisällä lainkaan kulutusosia joita tarvisi huoltaa. Tämän johdosta aurinkopaneelit tulevat kestämään vuosikymmenien käyttöä.

Aurinkopaneelit ovat pitkäaikainen ja kestävä investointi, joka kestää takuuvarmasti talvet ja kylmät kelit. Annamme kaikille tuotteillemme pitkät takuut.

Tarjoamme kaikille aurinkoenergiajärjestelmillemme tarkan ja osaavan suunnittelu- ja asennuspalvelun – laadustas tinkimättä. Tilaa meidän kotikäynnille niin saat tarjouksen juuri sinulle sopivasta aurinkoenergiaratkaisusta.

Asennus 2 päivässä!

OmaWatti aurinkoenergiajärjestelmä asennetaan 2 päivässä.
Suoritamme asennuksia ympärivuoden, myös talvella.
Aurinkopaneelijärjestelmien asentaminen on OmaWatin selkeä vahvuus.
Tuotteemme täyttävät kaikki yleisimmät laatustandardit.

Otamme huomioon sen, että asennustyö ei aiheuta asiakkaillemme ylimääräistä häiriötä. Asentaminen toteutetaan yhtäjaksoisesti alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella.

Lopuksi Siivoamme jälkemme ja teemme lopputarkastuksen yhdessä asiakkaan kanssa.

Yhteystiedot

Toivionkatu 5, 33900 Tampere

040 674 6410
040 560 7480
info@omawatti.fi

Tietosuojaseloste

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja saat ilmaisen aurinkosähkökartoituksen.