Aurinkopaneelien vuosituotto ja takaisinmaksuaika

Omawatti – Suomalaista aurinkosähköä

OmaWatti on suomalainen kotitalouksien aurinkosähköjärjestelmiin erikoistunut perheyritys. Toimimme pääasiassa Pirkanmaan, Etelä-Suomen, Päijät-Hämeen ja Satakunnan alueilla. Olemme sitoutuneet tarjoamaan kestäviä ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja kotitalouksille ja yrityksille ympäri Suomen. Visiomme on luoda parempi maailma paneeli kerrallaan.

Aurinkosähkö on uusiutuva energianlähde, joka tarjoaa monia etuja sekä ympäristölle että kuluttajille. Aurinkopaneelien asentaminen kotiin tai yritykseen voi merkittävästi vähentää sähkölaskua ja riippuvuutta perinteisistä energianlähteistä. Lisäksi aurinkopaneelien avulla voi omalta osaltaan osallistua ilmastonmuutoksen torjumiseen ja edistää kestävää kehitystä.

Aurinkosähköjärjestelmän hyödyt

Aurinkopaneelien asentaminen kotiin tai yritykseen on investointi tulevaisuuteen. Aurinkosähköjärjestelmä tuottaa energiaa puhtaasti ja hiljaisesti, pienentäen hiilijalanjälkeä ja riippuvuutta fossiilisista polttoaineista. Aurinkopaneelit toimivat elinkaarensa ajan, jopa yli 25 vuotta, joten ne tuottavat energiaa pitkään. Aurinkopaneelit sopivat mainiosti erilaisiin kiinteistöihin, kuten omakotitaloihin, maatiloihin, mökkeihin ja yrityksiin, lisäten niiden arvoa ja houkuttelevuutta.

Aurinkopaneelien vuosituotto vaihtelee sijainnin, aurinkoisuuden ja paneelien asennuskulman mukaan. Suomessa aurinkosähköä on kuitenkin mahdollista tuottaa yllättävän paljon, etenkin kesäkuukausina. Aurinkosähkön tuottaminen vähentää sähkölaskua ja tarvittaessa ylimääräinen sähkö voidaan myydä takaisin sähköverkkoon. Aurinkopaneelit tarjoavat siis taloudellista hyötyä omistajilleen, samalla kun ne edistävät kestävää kehitystä ja ympäristönsuojelua.

OmaWatti – Aurinkopaneelien ja lämpöpumppujen asiantuntija

Olemme aurinkopaneelien ja lämpöpumppujen asennukseen erikoistunut yritys. Tarjoamme laadukkaita aurinkopaneeleja ja lämpöpumppuja kotitalouksille ja yrityksille. Meille on tärkeää tarjota parasta mahdollista laatua kohtuulliseen hintaan. Käytössämme on aina uusinta teknologiaa edustavat aurinkopaneelit ja lämpöpumput, joiden avulla varmistamme asiakkaillemme optimaalisen suorituskyvyn ja säästöt energiakuluissa.

Työntekijöillemme tarjoamme hyvää palkkaa, jotta he voivat tehdä työnsä hyvällä fiiliksellä ja asentaa aurinkopaneelit ja lämpöpumput ammattitaidolla ja intohimolla. Haluamme tarjota asiakkaillemme iloista palvelua alusta loppuun asti – tarjouspyynnöstä asennukseen ja mahdollisiin korjauksiin. Jos jotain menee pieleen, korjaamme sen ripeästi ja ilman ylimääräistä stressiä. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Tarvitsetko aurinkopaneeleja tai lämpöpumppua? Pyydä tarjous meiltä ja pääset osaksi aurinkosähkön vallankumousta!

KYSY EDULLINEN TARJOUS

Kiinnostaako aurinkopaneelit tai ilma-vesilämpöpumppu avaimet käteen kotiisi? Täytä allaoleva lomake niin saat meiltä huipputarjouksen todelliseen ALE-hintaan – Eikä tässä vielä kaikki: Halutessasi voit maksaa erissä 60kk ajan ILMAN KORKOA

"*" näyttää pakolliset kentät

Mistä haluat tarjouksen?*
Hidden
Hidden
PP dot KK dot VVVV
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.