Aurinkosähköä viinirypäletilalle!

Tiililän Pajuparvella pälkäneellä Aapiskukon läheisyydessä aurinko on elinehto, nimittäin tilalla kasvatetaan Suomalaisia viinirypäleitä. Tiililöille auringon hyödyntäminen on tuttua joten mieleen tuli, että sitähän voisi hyödyntää myös tilan yhteydessä sijaitsevassa…
Aurinkosähköä viinirypäletilalle!

Tiesitkö että Suomessakin kasvaa viinirypäleitä?

Tiililän Pajuparvella pälkäneellä Aapiskukon läheisyydessä aurinko on elinehto, nimittäin tilalla kasvatetaan Suomalaisia viinirypäleitä. Tiililöille auringon hyödyntäminen on tuttua joten mieleen tuli, että sitähän voisi hyödyntää myös tilan yhteydessä sijaitsevassa kahvilapuodissa.

Viinirypäleitä Tiililän tilalla.

OmaWatin energia-asiantuntija sopi kotikäynnin. Käynnin aikana selvitettiin muun muassa mitä järjestelmä tuottaa, kuinka monta paneelia laitetaan, mihin paneelit on järkevin sijoittaa ja mihin sähkö ohjataan. Tarjous laskettiin näiden tietojen pohjalta.

Perheyhtiö ja paikallisuus olivat suuria etuja toimittajaa valittaessa. OmaWatti :lta löytyi myös referenssi kohteita alueelta ja paikalliseen lehteen oli kirjoitettu juuri juttu OmaWatista, linkki juttuun alla.

OmaWatti :n eduksi osoittautui myös hinta ja laatu. Kaikki komponentit olivat kotimaiselta tukkurilta ja näin ollen varmasti testattuja.

Paneeleiksi valikoitui tyylikkäät mustat uuden tegnologian ¨half cut¨ aurinkopaneelit , näin ollen esimerkiksi varjojen ja lumen aiheuttamat tuotto häviöt saatiin minimoitua.

Asennus oli nopeaa ja ammattitaitoista.

Aurinkopaneeleiden asennus OmaWatilla meni hyvin kouluarvosanaksi antaisin 9 tai 10, vaikka asennuspäivälle sattui hieman huono keli se ei haitannut asennus oli nopea ja aikataulu piti.

Tervetuloa kahville Tiililän pajuparvelle Pälkäneelle, samalla voit seurata aurinkosähköjärjestelmän tuottoa ulkoseinälle olevasta invertteristä. Syksyllä voit myös tulla poimimaan kotimaisia viinirypäleitä tilalta.

Nyt keitämme kahvitkin aurinkosähköllä!

https://visitpirkanmaa.fi/yritykset/pajuparvi-helena-tiilila/

https://www.facebook.com/Pajuparvi-Helena-Tiilil%C3%A4-1077728275763312/

Jätä soittopyyntö tai varaa maksuton kartoitus

Meiltä onnistuu putkiremontit sekä aurinkopaneelien ja ilma-vesilämpöpumppujen asennukset.