Kuinka energiansäästöä voi tehdä ilmalämpöpumpun avulla? – OmaWatin asiantuntijoiden vinkit

Mikä on ilmalämpöpumppu ja miten se toimii?

Ilmalämpöpumppu on energiatehokas lämmityslaitteisto, joka hyödyntää ulkoilman lämpöenergiaa ja siirtää sen sisätiloihin lämmöksi. Sen toimintaperiaate perustuu lämpöpumpun sykliin, jossa se ottaa ulkoilmasta lämpöä talteen, puristaa sitä ja luovuttaa sen sisätiloihin. Näin se pystyy tuottamaan lämmitystä jopa kylmimpinäkin talvipäivinä. Ilmalämpöpumpun avulla voi siis merkittävästi säästää energiaa ja samalla alentaa lämmityskustannuksia.

Miten ilmalämpöpumppu tehostaa energiansäästöä?

Ilmalämpöpumppu voi auttaa merkittävästi energiansäästössä usealla eri tavalla. Ensinnäkin, se hyödyntää ulkoilman ilmaista ja uusiutuvaa lämpöenergiaa, joten se vaatii vähemmän sähköenergiaa verrattuna perinteisiin lämmitysjärjestelmiin. Tämä tarkoittaa alhaisempia energiakustannuksia kotitaloudelle.

Toiseksi, ilmalämpöpumppu pystyy tuottamaan sekä lämpöä että viilennystä, mikä tekee siitä monipuolisen lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmän. Talvisin se lämmittää tehokkaasti sisätilat, kun taas kesäisin se pystyy viilentämään ne mukavaksi. Tämä voi vähentää riippuvuutta erillisistä jäähdytyslaitteista ja parantaa energiatehokkuutta entisestään.

KYSY EDULLINEN TARJOUS

Kiinnostaako aurinkopaneelit tai ilma-vesilämpöpumppu avaimet käteen kotiisi? Täytä allaoleva lomake niin saat meiltä huipputarjouksen todelliseen ALE-hintaan – Eikä tässä vielä kaikki: Halutessasi voit maksaa erissä 60kk ajan ILMAN KORKOA

"*" näyttää pakolliset kentät

Mistä haluat tarjouksen?*
Hidden
Hidden
PP dot KK dot VVVV
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.