Kuinka kauan lämpöpumpun asennus kestää?

Ilmalämpöpumpun asennuksen vaiheet

Asennusprosessi alkaa aina suunnittelulla, jossa OmaWatti asiantuntijamme varmistavat, että valitsette juuri teidän tarpeisiinne sopivan lämpöpumpun. Tämän jälkeen siirrytään itse asennukseen, joka koostuu useista vaiheista. Ensin asennetaan sisäyksikkö, joka vaatii seinään kiinnityksen ja mahdollisesti pientä sähkötöitä. Tämän jälkeen ulkoyksikkö asetetaan paikoilleen ja kytketään sisäyksikköön kylmäaineputkien avulla.

Asennuksen aikana tehdään myös tarvittavat reiät seinään putkia ja kaapeleita varten. Lopuksi järjestelmä käynnistetään ja testataan, jotta varmistetaan sen toimivuus. Koko prosessi suoritetaan huolellisesti ja ammattitaidolla, jotta lämpöpumppu palvelee tehokkaasti ja turvallisesti vuosien ajan.

Aikataulu ja kesto

Lämpöpumpun asennuksen kesto voi vaihdella monista tekijöistä riippuen. Tyypillisesti asennus vie aikaa noin 4-8 tuntia, mutta tämä on vain suuntaa-antava arvio. Asennuksen kestoon vaikuttavat esimerkiksi asennuskohteen rakenteelliset erityispiirteet, valitun lämpöpumpun malli sekä mahdolliset lisätyöt, kuten sähkö- tai putkitöiden tarve.

OmaWatti pyrkii aina ennakoimaan mahdolliset haasteet ja varmistamaan, että asennus sujuu mahdollisimman tehokkaasti. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia asennuksen aikataulusta, sillä me huolehdimme kaikista yksityiskohdista ja pidämme teidät ajan tasalla koko prosessin ajan.

Valmistelut ennen asennusta

Ennen asennuspäivää on tärkeää tehdä muutamia valmisteluja, jotta asennus sujuisi mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Varmistakaa, että asennusalue on vapaa ja helposti saavutettavissa, sekä että asentajilla on riittävästi tilaa työskennellä. Myös sähköpistokkeen sijainti on hyvä tarkistaa etukäteen.

OmaWatti asiantuntijamme antavat tarkat ohjeet valmisteluista, jotka voivat sisältää esimerkiksi huonekalujen siirtämistä tai suojamuovien asettamista lattialle. Näin varmistetaan, että asennus ei aiheuta vahinkoa kodillenne ja että kaikki sujuu mahdollisimman sujuvasti.

Asennuksen jälkeinen tarkastus ja huolto

Kun asennus on valmis, OmaWatti asiantuntijamme suorittavat lopullisen tarkastuksen varmistaakseen, että kaikki on asennettu oikein ja että lämpöpumppu toimii moitteettomasti. Tämän lisäksi annamme ohjeet lämpöpumpun käytöstä ja huollosta, jotta laitteenne pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Säännöllinen huolto on tärkeää lämpöpumpun tehokkuuden ja pitkäikäisyyden kannalta. OmaWatti tarjoaa myös huoltopalveluita, jotka varmistavat, että lämpöpumppunne toimii aina optimaalisesti ja turvallisesti.

KYSY EDULLINEN TARJOUS

Kiinnostaako aurinkopaneelit tai ilma-vesilämpöpumppu avaimet käteen kotiisi? Täytä allaoleva lomake niin saat meiltä huipputarjouksen todelliseen ALE-hintaan – Eikä tässä vielä kaikki: Halutessasi voit maksaa erissä 60kk ajan ILMAN KORKOA

"*" näyttää pakolliset kentät

Esim. +358 40 123 4567
Mistä haluat tarjouksen?*
Hidden
PP dot KK dot VVVV
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.