Mikä on half-cut? Tuottavatko half-cut -aurinkopaneelit, jos osa paneelista on varjossa?

Half-cut -aurinkopaneeli tarkoittaa aurinkopaneelitekniikkaa, jossa jokainen aurinkosolu on leikattu puoliksi. Tämä johtaa siihen, että kaksi puolta sijoitetaan rinnakkain. Tämän suunnittelun tarkoituksena on vähentää sähköisen virran vastuksia aurinkosoluissa, mikä johtaa korkeampaan tehokkuuteen ja tehon tuottoon verrattuna perinteisiin aurinkopaneeleihin.

Half-cut -aurinkopaneelit ovat myös vähemmän alttiita varjostusongelmille, koska jokainen solu on eristetty toisistaan, mikä vähentää varjostuksen vaikutusta paneelin kokonaissuoritukseen. Tämä johtaa korkeampaan järjestelmäsuoritukseen ja parempaan sähköntuotantoon.

OmaWatin half-cut/perc -aurinkopaneelit on jaettu kuuteen eri lohkoon. Jos esimerkiksi kaksi solua ovat varjossa, tuottaa paneeli vielä neljällä solulla. Katso ylempää video aiheesta.

Aurinkopaneelit Jyväskylän alueella Omawatilta

Halfcut Aurinkopaneelit

KYSY EDULLINEN TARJOUS

Kiinnostaako aurinkopaneelit tai ilma-vesilämpöpumppu avaimet käteen kotiisi? Täytä allaoleva lomake niin saat meiltä huipputarjouksen todelliseen ALE-hintaan – Eikä tässä vielä kaikki: Halutessasi voit maksaa erissä 60kk ajan ILMAN KORKOA

"*" näyttää pakolliset kentät

Esim. +358 40 123 4567
Mistä haluat tarjouksen?*
Hidden
PP dot KK dot VVVV
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.