1. JÄRJESTÄJÄ

Suomen Energiatekniikka Oy

2. KILPAILUAIKA

Kilpailuaika on 21.12.2023-20.12.2024

3. KILPAILUUN OSALLISTUMINEN JA PALKINTO

Palkinto on henkilökohtainen. Voittoa ei voi luovuttaa toiselle eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi. Kilpailuun saavat osallistua vähintään 18-vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Poislukien Suomen Energiatekniikka Oy:n työntekijät ja heidän perheenjäsenensä.

Arvonnassa ovat mukana kaikki 20.12.2024 mennessä arvontaan osallistuneet. Arvontaan osallistuvat myös messuilla ja muilla tavoin arvontaan osaa ottaneet. Ilmoitamme voittajalle puhelimitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvonnasta OmaWatilla on oikeus arpoa uusi voittaja.

Kilpailun palkintona on enintään 6 paneelin aurinkosähköjärjestelmä kilpailun voittajan kokonaan tai osittain omistamaan omakotitaloon tai Jäspi Basic Split 8kw -ilma-vesilämpöpumppu. Voittaja saa valita jomman kumman näistä.

Kiinteistön on oltava omakotitalo tai vapaa-ajan asunto, joka sijaitsee Suomessa OmaWatin toimialueella. Jos ostetun aurinkoenergiajärjestelmän hinta jää alle palkintosumman, erotusta ei hyvitetä. Kustannusten ylittäessä palkinnon arvon, asiakas vastaa itse ylimenevistä kustannuksista.

4. REKISTERISELOSTE

Rekisterin tarkoitus:
Rekisterin tarkoituksena on käsitellä asiakassuhteessa tarvittavia tietoja henkilötietolain 8 §:n mukaisesti. Tietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, kehittämiseen, analysointiin, tilastointiin sekä yhteydenpitoon.

Tietojen luovutus:
Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille tahoille.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.