VOITA AURINKOPANEELIT TAI VESI-ILMALÄMPÖPUMPPU ASENNETTUNA

PALKINNON ARVO JOPA 8000€
Aurinkopaneelit Omawatilta 15 vuoden kokemuksella kotiisi!

OmaWatti

Osallistu alla olevalla lomakkeella OmaWatin arvontaan, jossa voit voittaa aurinkopaneelit tai vesi-ilmalämpöpumpun asennettuna omaan kotiisi. Palkinnon arvo on jopa 8000€.

Osallistuminen ei sido sinua mihinkään.

Edellisten arvontojen voittajat

WhatsApp Image 2023 01 11 at 13.56.58

2020

Vuoden 2020 voittaja löytyi Nokialta!

WhatsApp Image 2023 01 11 at 13.58.24

2021

Onni osui vuonna 2021 Lahteen!

DSC1817 2

2022

Onni osui vuonna 2021 Tampereelle!

Aurinkopaneelien hyödyt

Sijoittamalla nykyaikaiseen ja laadukkaaseen aurinkosähköjärjestelmään on siitä hyötyä pitkäksi ajaksi. Aurinkopaneeleidemme tehotakuu on jopa 25 vuotta ja senkin jälkeen maksimikapasiteetilla tuottavuus on vähintään 80 %.

Ylläpito on helppoa. Kaikki järjestelmän komponentit ovat valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista ilman kuluvia osia jotka vaatisivat huoltoa tai niiden vaihtoa.

Sähköntuotanto perustuu auringon säteilyn muuttamiseen käyttöenergiaksi. Tämä tarkoittaa, että aurinkosähköjärjestelmä tuottaa sähköä aina, kun ulkona on valoisaa – myös pilvisellä säällä.

Aurinkoenergian avulla sähkön tuottaminen perustuu auringon säteilyn muuntamista käytettäväksi energiaksi. Yksinkertaisesti tämä tarkoittaa sitä, että aurinkopaneelit tuottavat sähköä kun ulkona on valoisaa, mutta aurinkopaneelit tuottavat sähköä myös pilvisellä säällä.

OmaWatilta tilattuna saat aina laadukkaan ja toimivan aurinkosähköjärjestelmän.

Teemme yhteistyötä ainoastaan alan huippuvalmistajien kanssa, näin takaamma laadukkaan lopputuloksen.

 

OmaWatilta alan tehokkaimmat aurinkopaneelit ja ilma-vesilämpöpumput. Voita aurinkopaneelit tai ilma-vesilämpöpumppu!

Aurinkopaneelit Omawatilta 15 vuoden kokemuksella kotiisi!

Arvonnan ehdot

1. JÄRJESTÄJÄ

Suomen Energiatekniikka Oy

2. KILPAILUAIKA

Kilpailuaika on 21.12.2022-20.12.2023

3. KILPAILUUN OSALLISTUMINEN JA PALKINTO

Palkinto on henkilökohtainen. Voittoa ei voi luovuttaa toiselle eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi. Kilpailuun saavat osallistua vähintään 18-vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Poislukien Suomen Energiatekniikka Oy:n työntekijät ja heidän perheenjäsenensä.

Arvonnassa ovat mukana kaikki 20.12.2023 mennessä arvontaan osallistuneet. Arvontaan osallistuvat myös messuilla ja muilla tavoin arvontaan osaa ottaneet. Ilmoitamme voittajalle puhelimitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvonnasta OmaWatilla on oikeus arpoa uusi voittaja.

Kilpailun palkintona on enintään 6 paneelin aurinkosähköjärjestelmä kilpailun voittajan kokonaan tai osittain omistamaan omakotitaloon tai Jäspi Basic Split 8kw -ilma-vesilämpöpumppu. Voittaja saa valita jomman kumman näistä.

Kiinteistön on oltava omakotitalo tai vapaa-ajan asunto, joka sijaitsee Suomessa OmaWatin toimialueella. Jos ostetun aurinkoenergiajärjestelmän hinta jää alle palkintosumman, erotusta ei hyvitetä. Kustannusten ylittäessä palkinnon arvon, asiakas vastaa itse ylimenevistä kustannuksista.

4. REKISTERISELOSTE

Rekisterin tarkoitus:
Rekisterin tarkoituksena on käsitellä asiakassuhteessa tarvittavia tietoja henkilötietolain 8 §:n mukaisesti. Tietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, kehittämiseen, analysointiin, tilastointiin sekä yhteydenpitoon.

Tietojen luovutus:
Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille tahoille.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.