Omawatti Oy

”Parempi maailma paneeli kerrallaan”

Mikä on Omawatti?

Omawatti on vuonna 2015 perustettu sähköalan yritys, joka tarjoaa monipuolisia, laadukkaita ja mukavia energiaremontteja  omakotitaloasujille, taloyhtiöille sekä yrityksille. Olemme erikoistuneet aurinkosähköpaneelien asennukseen. Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden laadukkaimmat tuotteet sekä asennuksen — jopa 25 vuoden takuulla!

Autamme aidosti asiakasta kartoittamalla hänen tarpeensa ja teemme työn vähintään yhtä hyvin kuin tekisimme itsellemme. Kun teet yhteistyötä Omawatti Oy:n kanssa, saat takuun luotettavuudesta, vastuullisuudesta sekä ammattitaitoisesta palvelusta.

Tutustu Omawatin porukkaan

Pirkanmaa

Valtteri Kemppainen

Myyntipäällikkö

valtteri.kemppainen@omawatti.fi

Paulus Kemppainen

Energia-asiantuntija

paulus.omawatti@gmail.com

Juho Kosonen

Energia-asiantuntija

juho.omawatti@gmail.com

Eerik Rusava

Energia-asiantuntija

eerik.omawatti@gmail.com

Mika Raitanen

Energia-asiantuntija / Lämmitysjärjestelmät

+358 40 048 3901

Ville Suominen

Energia-asiantuntija

Uusimaa

Petri Halttunen

Energia-asiantuntija

Henri Jokinen

Energia-asiantuntija

Työnjohto

Riku Lehtonen

Energia-asiantuntija / Lämmitysjärjestelmät

+358 40 048 3901

Mikko Karppanen

Työnjohtaja / Asennukset Aurinkopaneelit

+358 44 733 4484

25

Tyytyväistä työntekijää

1000

Toteutunutta projektia

20 000

Asennettua aurinkopaneelia

4,1 milj

Liikevaihtoa vuodessa

Yrityksemme arvot

Vastuullisuus

Olemme vastuullinen työnantaja. Toimimme avoimesti niin sisäisesti kuin ulkoisesti, jotta toiminnastamme välittyy läpinäkyvyys. Olemme avoimia uusille ideoille sekä toimintatavoille.

Asiakaskokemus

Teemme kaikki projektimme asiakaskokemus edellä. Teemme kaiken kuin itsellemme tekisimme ja meiltä saat varmasti timanttisen asiakaspalvelun myös ongelmatilanteissa.

Luottamus

Meille luottamus on sitä, että niin asiakkaat kuin omat työntekijämme voivat luottaa siihen, että pidämme kiinni siitä, mitä luvataan. Haluamme toiminnallamme osoittaa, että asiakkaat kuin työntekijätkin voivat luottaa siihen, että OmaWatti Oy on olemassa tulevaisuudessakin.

Laatu

Laatu on meille ensisijaisen tärkeää ja siksi myönnämmekin kaikelle tekemällemme työlle aina takuun. Prosesseja parantamalla ja hiomalla toimintatapojamme pystymme vaikuttamaan myös projektien sujutuvuuteen ja laadukkaaseen asiakaspalveluun.