Aurinkopaneelit Omawatilta 15 vuoden kokemuksella kotiisi!

Asennusvinkkejä ilmalämpöpumpun käyttöön – OmaWatin ammattilaiset neuvovat

Vinkit ilmalämpöpumpun asennukseen

Ilmalämpöpumppu on erinomainen ratkaisu lämmitykseen ja viilennykseen kotitalouksissa ja yrityksissä. Sen asentamisessa on kuitenkin muutamia tärkeitä asioita, jotka on otettava huomioon. OmaWatin ammattilaiset antavat seuraavassa vinkkejä ilmalämpöpumpun onnistuneeseen asennukseen.

1. Sijoituspaikka: Ilmalämpöpumpun asennuksessa ensimmäinen askel on oikean sijoituspaikan valitseminen. Laitteen tulee olla sijoitettu siten, että se pystyy levittämään lämpöä tai viilennystä tasaisesti koko tilaan. Sopiva sijoituspaikka voi olla esimerkiksi olohuone, makuuhuone tai työtila. On myös tärkeää varmistaa, että ilmalämpöpumppu asennetaan riittävän etäisyyden päähän seinästä ja muista esteistä, jotta ilma voi kiertää esteettömästi.

2. Sähköliitäntä: Ilmalämpöpumpun asennuksessa on tärkeää huolehtia oikeasta sähköliitännästä. Laitteen sähköjohdot on kytkettävä asianmukaisesti, ja mikäli tarpeen, tarvitaan ammattitaitoista sähköasentajaa. OmaWatti suosittelee aina ammattilaisen käyttämistä sähköliitäntöjen tekemiseen, jotta turvallisuus varmistetaan.

Ilmalämpöpumpun käyttöohjeet

Ilmalämpöpumpun käyttö on helppoa, kun tietää muutaman perusohjeen.

1. Käynnistäminen ja sammuttaminen: Ennen ilmalämpöpumpun käyttöönottoa varmista, että kaikki asennusvaiheet on suoritettu asianmukaisesti. Puhdista myös ilmansuodatin säännöllisesti, jotta laitteen suorituskyky säilyy hyvänä. Käynnistä ilmalämpöpumppu tarvittaessa esimerkiksi kaukosäätimen avulla ja säädä haluttu lämpötila. Kun et enää tarvitse laitetta, sammuta se kokonaan.

2. Lämpö- ja viilennystilan vaihtaminen: Ilmalämpöpumpusta löytyy yleensä erilaisia lämpötilatiloja, joiden avulla voit säätää lämpöä tai viilennystä haluamallasi tavalla. Voit käyttää laitetta sekä lämmitykseen että viilennykseen, mikä tekee ilmalämpöpumpusta erinomaisen ratkaisun eri vuodenaikojen mukaisiin tarpeisiin.

OmaWatti on Suomen johtava uusiutuvan energian yritys, ja meiltä löydät laadukkaat ilmalämpöpumput ja aurinkopaneelit kotitalouksiin ja yrityksiin. Oli tarpeesi sitten asennusvinkkejä tai lisätietoa laitteidemme käytöstä, voit aina luottaa ompatyylikkääseen ja asiantuntevaan palveluun. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta jo tänään!

KYSY EDULLINEN TARJOUS

Kiinnostaako aurinkopaneelit tai ilma-vesilämpöpumppu avaimet käteen kotiisi? Täytä allaoleva lomake niin saat meiltä huipputarjouksen todelliseen ALE-hintaan – Eikä tässä vielä kaikki: Halutessasi voit maksaa erissä 60kk ajan ILMAN KORKOA

"*" näyttää pakolliset kentät

Mistä haluat tarjouksen?*
Hidden
Hidden
PP dot KK dot VVVV
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.