Aurinkopaneelit Omawatilta 15 vuoden kokemuksella kotiisi!

Kuinka paljon ilmavesilämpöpumppu maksaa ja miten se kannattaa rahoittaa?

Ilmavesilämpöpumpun hankintakustannukset

Ilmavesilämpöpumpun hankinta on merkittävä investointi, jonka kustannukset vaihtelevat monen tekijän mukaan. Keskimäärin voimme puhua muutamasta tuhannesta eurosta aina kymmeniin tuhansiin euroihin saakka. Hintaan vaikuttavat muun muassa laitteen teho, merkki ja asennuksen vaativuus. OmaWatti tarjoaa laadukkaita ilmavesilämpöpumppuja, jotka ovat pitkäikäisiä ja energiatehokkaita, mikä tekee investoinnista kannattavan pitkällä aikavälillä.

Investoinnin kokonaishintaan sisältyy itse laitteen lisäksi asennustyö, mahdolliset lisätarvikkeet sekä vanhan lämmitysjärjestelmän purkaminen. On tärkeää huomioida, että laadukas asennus ja oikein mitoitettu laite säästävät energiaa ja rahaa pitkässä juoksussa. OmaWatti auttaa asiakkaitaan valitsemaan juuri heidän tarpeisiinsa sopivan ratkaisun.

Rahoitusvaihtoehdot ilmavesilämpöpumpulle

Ilmavesilämpöpumpun hankintaan on tarjolla useita rahoitusvaihtoehtoja. Monet valitsevat joko kertamaksun tai rahoituksen, joka mahdollistaa kustannusten jakamisen pidemmälle ajanjaksolle. OmaWatti tarjoaa joustavia maksusuunnitelmia, jotka voidaan räätälöidä asiakkaan taloudellisen tilanteen mukaan. Lisäksi on hyvä tutkia mahdollisuutta saada kotitalousvähennystä tai muita valtion tukemia energiansäästötoimenpiteitä.

Rahoitusvaihtoehtoja vertaillessa on tärkeää ottaa huomioon korot, mahdolliset avausmaksut ja kuukausierien suuruus. OmaWatti neuvoo asiakkaitaan näissä kysymyksissä, jotta he voivat tehdä taloudellisesti järkevän päätöksen. Lisäksi on suositeltavaa kysyä tarjouksia useammalta rahoittajalta ja vertailla niitä huolellisesti.

Ilmavesilämpöpumpun säästöpotentiaali

Ilmavesilämpöpumpun hankinnan taloudellinen kannattavuus ei rajoitu pelkästään hankintahintaan. Laitteen tuomat säästöt lämmityskuluissa alkavat kertyä heti asennuksesta alkaen. Tyypillisesti ilmavesilämpöpumppu voi säästää jopa 50-60% aiemmista lämmityskustannuksista riippuen nykyisestä lämmitysjärjestelmästä ja asunnon eristysominaisuuksista.

OmaWatti auttaa asiakkaitaan laskemaan arvioidut säästöt, jotka ilmavesilämpöpumppu voi tuoda. Säästöpotentiaali on merkittävä, ja se auttaa kattamaan laitteen hankintakustannukset usein jo muutamassa vuodessa. Energiatehokkuuden lisäksi ilmavesilämpöpumppu vähentää asunnon hiilijalanjälkeä, mikä on tärkeää ympäristön kannalta.

Yhteenveto ja OmaWatin palvelut

Ilmavesilämpöpumpun hankinta on investointi, joka vaatii alkuun pääomaa, mutta tarjoaa pitkällä tähtäimellä merkittäviä säästöjä. OmaWatti on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen kattavat palvelut alkaen oikean laitteen valinnasta aina rahoitusvaihtoehtojen neuvontaan ja asennukseen asti. Meidän tavoitteenamme on varmistaa, että jokainen asiakas löytää parhaan mahdollisen ratkaisun omiin tarpeisiinsa.

Kun harkitset ilmavesilämpöpumpun hankintaa, ota yhteyttä OmaWattiin. Asiantuntijamme auttavat sinua ymmärtämään eri vaihtoehtoja ja löytämään taloudellisesti järkevimmän tavan rahoittaa lämpöpumppu. Olemme täällä auttamassa sinua tekemään kestävän ja kannattavan päätöksen kotisi lämmitysratkaisuksi.

KYSY EDULLINEN TARJOUS

Kiinnostaako aurinkopaneelit tai ilma-vesilämpöpumppu avaimet käteen kotiisi? Täytä allaoleva lomake niin saat meiltä huipputarjouksen todelliseen ALE-hintaan – Eikä tässä vielä kaikki: Halutessasi voit maksaa erissä 60kk ajan ILMAN KORKOA

"*" näyttää pakolliset kentät

Mistä haluat tarjouksen?*
Hidden
Hidden
PP dot KK dot VVVV
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.